Hi, fijn dat je hier bent. Mijn naam is Marjon Oostveen en ik help jou graag weer in verbinding te komen met jezelf.

Ik ben bevlogen holistisch lichaamswerker, lichaamsgericht coach en massagedocent.

Jarenlang leefde ik zo sterk vanuit mijn hoofd, dat ik tot twee keer toe burnout en in een depressie raakte. Via intensief holistisch lichaamswerk & coaching heb ik de taal van mijn lichaam leren verstaan en heb ik mezelf op een dieper niveau leren kennen. Hiermee kreeg -en krijg ik nog steeds- zicht op mijn egopatronen, overtuigingen en diepe kindpijn/trauma, waardoor ik veel in mezelf heb kunnen helen. Hierdoor voel ik mij lichter, vreugdevoller en levendiger dan ooit.

Dit heeft geleid tot vele holistische trainingen en opleidingen, die nog steeds voortduren om -behalve mezelf te blijven ontwikkelen- ook anderen hierin te kunnen begeleiden.

Het is mijn passie om ook jou verbinding te leren maken met je lichaam en gevoelswereld. Hier wacht een grote rijkdom om ontdekt te worden, omdat vele klachten meerdere lagen in zich hebben, op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als energetisch/spiritueel niveau.

Omdat je leert echt aanwezig te zijn in je lijf wordt jouw lijf je kompas, waardoor je ook jouw grenzen en verlangens leert herkennen. Van hieruit zul je meer authentieke keuzes kunnen maken, waardoor je lichter, moeitelozer en vrijer door het leven zult gaan bewegen.

Ik kijk graag samen met jou naar passende mogelijkheden aan de hand van jouw klacht of wens van dat moment.

In een vertrouwde en veilige setting heet ik jou en je verlangen graag welkom.

Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken, via telefoon/whatsapp: 06 2319 2126, of mail: marjonoostveen@yahoo.com. Ik hoor je graag.

Lieve groet,
Marjon

Marjon Oostveen