* Lichaamsgerichte coaching / holistisch-therapeutische massage:
- Marjon heeft de gave om met warme aandacht door te vragen om tot de kern van een emotie te komen. Tijdens coaching heeft zij mij geleerd om met een andere blik naar situaties te kijken. Door mijn emotie te visualiseren en deze een ander beeld te geven, liet zij mij zien dat er altijd een keuze is in de manier waarop ik kan omgaan met een situatie. Een mooi inzicht waarmee ik weer een stap dichtbij mezelf ben gekomen.
Agnes Wesselman

 

- Wauw, wat kijk ik terug op een bijzondere ervaring, vooral de bewustwording van mijn gedachten (en dat die er ook mogen zijn!). Zowel bij de coaching, als tijdens de massagesessie. Wat een krachtige combinatie is dat! Ze hebben een deurtje opengezet naar een diepere laag. Veel dank!
Paulien

 

- Marjon heeft mij online gecoacht in een diepliggend thema. Ze weet zich perfect af te stemmen op de persoon en wat er zich aandient in de sessie. De veiligheid die ik bij haar ervoer, gaf mij de ruimte volledig bij mijn proces te blijven. De emoties en blokkade in mijn lichaam waren zo snel te voelen dat ik onder de indruk was, ook vanwege de nieuwe vorm van intimiteit met mezelf. Zij leidde mij zo effectief door het proces dat ik letterlijk de blokkade voelde wegebben en mijn energie voelde stromen van top tot teen met een volledig aarden. Ik kon met de nieuwe voelbare rust en ontspanning naar de oude situatie maar ook naar het heden kijken. Het was voor mij een eyeopener om op deze manier gecoacht te worden. Dank je wel Marjon!
H. de Koeijer

 

- De sessies van Marjon zijn een absolute aanrader. Zeker wanneer je (te) veel in je hoofd zit en het contact met je lichaam een beetje kwijt bent. Marjon creëert een fijne sfeer waar je je veilig voelt, en waar ruimte is om je verhaal te delen voordat ze begint aan de massage. Haar respectvolle aanraking is afgestemd op je individuele behoefte. De integrale massage zorgt ervoor dat je alle afzonderlijke delen van je lichaam bewust ervaart, en ook dat het één geheel vormt met je geest.
Michèle Jansen

 

- Op een liefdevolle manier maakt Marjon mij bewust van wat mijn lichaam mij vertelt, en ik gewend ben te negeren. Marjon stimuleert mij mijn lichaam te voelen en aan te geven wat meer aandacht vraagt. Ze is niet bang voor de diepere emoties, waardoor deze er mogen zijn, wat zeer helend is. Marjon voelt goed aan wat nodig is. Er is mooie balans tussen bewustwording, verwerking en ontspanning.
Caroline van der Ploeg

 

- Met engelengeduld heeft Marjon mij in een moeilijke periode gecoacht en duwtjes in de juiste richting gegeven. Aansluitend volgde steeds een heerlijke en diepgaande holistische massage en vaak zonder aan te geven weet Marjon je blokkades heerlijk te masseren en zachter te maken.
Léonn

 

- Marjon weet op een natuurlijke manier een fijne, warme sfeer te creëren waarin je je direct veilig voelt. Ze leidt het gesprek op een vanzelfsprekende manier. Ze luistert, voelt in en nodigt je uit steeds een laagje dieper te gaan. Ook reikt ze praktische tips aan waar je zelf mee verder kan. Deze coaching heeft me veel gebracht. Dankjewel.
Barbara

 

- Altijd heerlijk, rustgevend, ontspannend, hel(p)end en met warme aandacht.. Je sluit zo mooi aan bij wat er op dat moment nodig is met de juiste touch/diepgang. Soms ontspannend en rustgevend, andere keren confronterend door diep weggestopte pijn 'vast' te pakken, het de ruimte geven en het er te laten zijn… Zo fijn de begeleiding die je daarbij geeft… Je (levens)ervaringen, je oprechte meeleven, je uitnodigende aanraking, troost, veiligheid, wijsheid…Wat er ook zit aan spanning, worsteling, verdriet of stress, alles is oké en mag er zijn… En dat is zooooooo fijn!
Laura

 

 

* Tantra prana massage & -coaching:

- Wat was het een fijne ontmoeting. Ik voelde de liefde en verbinding in jouw handen. Wat een energie! Mijn lijf voelde zich gezien. Je maakt op een fijne persoonlijke manier contact waardoor de spanning die ik best van te voren voelde snel verdween. Ik voelde mij vertrouwd bij jou. Je weet wat je doet en komt prettig zelfverzekerd over. En ook fijn dat je duidelijk van te voren grenzen aangeeft. Dankjewel!
Harry

 

- Jeetje, wat zijn wij onder de indruk van onze tantra sessies bij jou Marjon. Zowel de sessies die we bij jou individueel mogen ervaren, alsook de sessies nu als koppel bij jou. We waren ieder zo uit verbinding. Weinig contact met ons lijf, elkaar, onze intimiteit. En dat is allemaal weer zo fijn gaan stromen. Nieuwe ervaringen, nieuwe ideeën, nieuwe inzichten, wat ons zo heeft verrijkt. Dankjewel Marjon, voor je fijne begeleiding, massages en handreikingen. Onze relatie heeft hiermee een bijzondere wending gekregen. Nogmaals grote dank!
A & L

 

- Lieve Marjon, heel veel dank voor de bijzondere tantra prana sessie. Ik was een beetje mijn sparkle kwijt en dit was een heel nieuwe en inspirerende ervaring voor mij. Fijn onze eerste contact. Je bent zo zorgvuldig, waardoor ik me al snel vertrouwd bij je voelde. Fijn ook hoe je alles uitlegde en mij ook de ruimte gaf om mezelf uit te spreken. De massage zelf en jouw begeleiding voelde zo afgestemd en liefdevol. Het heeft voor mij echt een nieuwe laag en meer sprankelende levensenergie in mezelf aangesproken, waarvan ik niet wist dat deze bestond. Ik zweef nog een beetje. Heel graag tot een volgende keer. Lieve groet,
Alice

 

- Hi Marjon, nogmaals dank voor een geweldig fijne ervaring. Ik kijk met veel warmte terug op onze sessie. De manier waarop we zo dicht bij elkaar konden komen en intimiteit voelden vond ik echt geweldig. Dat heeft me nieuwe inzichten gegeven; in hoe je via dit lichamelijke contact tot verbondenheid komt. Heel fijn! En iets wat ik graag opnieuw wil beleven. Heel fijn hoe je me op m’n gemak stelde, check-ins deed of ik comfortabel was met je handelingen -dat was echt helemaal goed. Het napraatje was ook heel fijn. Dus, ik vond het super!
Dirk Heins

 

 

* Koester/knuffel sessie:
- Jouw aanraking voelt als ontwapenend, warm en vertrouwd. Tijdens de bijzondere wekelijkse koestersessies geef ik me volledig over aan jou en voel ik hoe jij mij meeneemt op reis, een reis vol gevoelens van warmte en genegenheid. Ik zie je niet alleen als professioneel lichaamswerker, maar ook iemand met een luisterend oor, iemand die mij begrijpt. Ik voel me helemaal gezien. Dank!
Willem

 

 

* Massage & coaching bij kanker:
- Elke sessie bij Marjon is een moment waar ik erg naar uitkijk. Geen enkele sessie is gelijk, soms ligt de nadruk wat meer op massage, soms wat meer op coaching, net waar mijn behoefte ligt. Marjon voelt dat heel goed aan. Ze begrijpt heel goed dat naast het medische traject er zoveel meer is om goed voor jezelf te zorgen en om je beter te voelen. Marjon is een warm en vriendelijk persoon, die je (nodige) energie kan lezen, er over kan vertellen, het je kan geven en het je leert hoe je dit jezelf kan geven. Haar steun, energie en warmte helpen mij enorm tijdens mijn behandeling, met het omgaan met kanker maar ook tijdens mijn spirituele reis. Onderweg weer naar huis, na een sessie, voel ik me heel ontspannen, tot mezelf gekomen en ook weer vol met vernieuwde energie. Het voelt echt dat de therapie van Marjon mij helpt bij mijn genezing. Ik ben zeer blij dat ik haar ben tegengekomen op mijn pad. Dankzij haar, voel ik me beter, durf ik me meer open te stellen, ben ik meer ontspannen en ben ik vele inzichten wijzer geworden. Ze heeft mijn leven verrijkt.
Mark

 

- Marjon, de sessies massage bij kanker die ik bij jou mag ontvangen zijn voor mij een eyeopener dat het ook zo kan. Met liefde en geduld van jou hebben we fijne gesprekken. Je biedt me een luisterend oor, wat voor mij zo waardevol is. De massages zijn ontzettend fijn en rustgevend en zeer goed uitgevoerd. Het zou voor mij altijd langer mogen duren, zo ontspannend voelt het aan voor mij. Ik voel me weer mens. Lieve groet.
Reiny

 

- Lieve Marjon, heel erg bedankt voor jouw fijne massages. Het gevoel werkt veel dieper door dan ik dacht. Ik ervaar zoveel warmte en liefde in je aanraking. Heel erg geborgen en veilig. Wat een contrast met de aanrakingen in het medische circuit. Wat is dit welkom. Een reset voor mijn lichaam. Dank! Veel liefs,
Philippine