Wil jij...

 • diepere verbinding en meer balans tussen je hoofd, hart en lijf?
 • meer lichaamsbewust worden en onderzoeken wat je werkelijk voelt?
 • ontdekken/ruimte geven aan wat er vast zit in je lijf?
 • verlichting van je stress, burnout, vermoeidheid, adhd, ass, hsp, etc?
 • de wijsheid van je lichaam leren kennen?
 • je energie moeitelozer laten stromen?
 • je vrijer, lichter en levendiger voelen?
 • meer in balans komen?

Ik begeleid je daar graag in middels mijn holistisch lichaamswerk/coaching, via de voelende taal van je lichaam.

Alles is uiteraard volledig afgestemd en maatwerk, dus ik hoor graag waar jouw verlangen ligt. Dan kijken we samen welke werkvormen daar het best bij passen.

Marjon Oostveen

Welke vorm past bij jou?

  Lichaamsgerichte coaching (online, of live/in persoon)

  In deze sessie begeleid ik jou, zonder aanraking, om op een dieper niveau in te voelen op een fysieke klacht, of een emotioneel/mentaal thema.

  Door bewuster te leren voelen wat er leeft in je lichaam en daar woorden aan te geven, vanuit lichaamstaal, kun je ruimte geven aan dat wat vast zit in je lijf. Het wil gehoord, gezien en doorleefd worden, waardoor het kan transformeren en jij meer ruimte gaat ervaren.

  Deze sessie kan -indien live gegeven- ook in combinatie of afgewisseld worden met holistisch therapeutische massage.

  Holistisch therapeutische massage

  Via aandachtvolle aanraking en massage gaan we samen jouw klachten, spanningen of thema’s onderzoeken. Door dit bewust te voelen en er ruimte aan te geven wordt ook het zelfherstellend vermogen aangezet en kan heling plaatsvinden op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau.

  Voor een deel is de massage ook gericht op diepe ontspanning, waardoor er nog meer ruimte komt voor herstel en balans.

  Deze sessie krijgt nog meer verdieping in combinatie / afgewisseld met lichaamsgerichte coaching.

  Zenuwstelsel
  (stress & emotie) regulatie

  Deze sessie is mede op basis van het Wheel of Consent (Betty Martin). We gaan samen inzoomen op jouw gevoelswereld. We onderzoeken hoe jij jezelf (beter) leert uitspreken wat je in dat moment oprecht voelt en verlangt.

  Jij bepaalt wat er gebeurt en geeft de sessie vorm d.m.v. het uitspreken van waar, hoe en hoelang je aangeraakt wilt worden. Hiermee ga je op zelfonderzoek uit en ontdek je wat er verborgen ligt in jouw rijke gevoelswereld.

  Je leert op een bijzondere manier bewust te voelen en luisteren naar de signalen van je lichaam en je verlangens en grenzen uit te spreken.

  Deze sessie is in overleg met kleding aan en we overleggen of er wel/geen olie wordt gebruikt.

  Koester/knuffel sessie

  Heb je behoefte aan het gevoel van gekoesterd worden, geborgenheid, warmte, thuiskomen, je even helemaal laten dragen, helemaal gezien worden?

  Dan nodig ik je uit om samen te kijken welke vorm voor jou hierin fijn is.
  We kunnen samen op een mat plaatsnemen, waarbij jij bv jouw hoofd op het kussen in mijn schoot legt, of zittend dan wel liggend tegen mij aan komt liggen, of een andere houding, waarbij ik je al naar gelang koester, knuffel, streel.

  We geven dit in overleg samen vorm.

  Deze sessie is met kleding aan en er wordt geen olie gebruikt.

  Massage & coaching bij kanker

  Voor mensen die middenin hun behandeltraject zitten, uitbehandeld zijn, of genezen zijn van de ziekte kanker.

  Het is een zachte liefdevolle aanraking/massage, waarbij ik ook de tijd neem voor jouw verhaal. De liefdevolle aandacht en zachte aanraking zal jou ontspannen, ondersteunt het herstel, is pijnstillend en verhoogt de kwaliteit van leven.

  Het brengt je weer in contact met jouw lichaam, waarbij ook het vertrouwen in je lichaam weer kan worden hersteld. Daarbij zul je ook ervaren hoe fijn en diep ontspannen je lichaam weer kan voelen en jij je weer als mens gezien voelt.

  Tantra prana massage & -coaching 

  In deze magische sessie werken we vanuit de heilige tantra met jouw prana/levensenergie. Je leert alles wat zich aandient oordeelloos te observeren en doelloos te ervaren. Het is een liefdevolle uitnodiging tot overgave, jezelf bevrijden van je ego-patronen en ontwikkeling van het gevoel van jouw sensualiteit (zintuigen) en meer bewustzijnsverruiming.

  Een diepe ervaring waarbij jouw prana/levensenergie meer gaat stromen en je meer zelfacceptatie, zelfliefde en balans gaat ervaren.

  Tevens is er, in overleg, in vervolgsessies de mogelijkheid om een yoni/lingham massage/healing/pelvic release te integreren in de sessie. Hierbij werken we op een dieper niveau met de bekkenenergie en het bewust worden en verzachten van fysieke en emotionele spanningen en blokkades in dit gebied.

  (Ik onderschrijf de ethische code van TantraWijzer)

  4-handen massage 

  (met je eigen partner, of een 2e professionele masseur/masseuse).

  Een overweldigende ervaring omdat je door 2 masseurs tegelijk wordt gemasseerd. Jouw hoofd kan vanwege het gemasseerd worden door 4 handen niet goed meer volgen, waarmee de controle over je denken wegvalt.

  Met liefdevolle aandacht en aanraking, middels vloeiende langzame zachte en intensere bewegingen, brengen we je in ongekende en diepe staat van ontspanning en overgave.

  Je kunt je eigen (gelegenheids)partner meenemen, met wie ik samen masseer. Of ik regel een 2e professionele masseur/masseuse voor jou.

  Zorgmassage / Shantala Speciale Zorg (evt op locatie)

  Een zachte aanraking/massage, over de kleding heen, voor kinderen en volwassenen, met een hulp-/zorgvraag.

  Bijvoorbeeld vanuit een beperking (verstandelijk, lichamelijk, zintuiglijk), achterstand/stoornis (ontwikkeling, hechting, psychosociaal), autisme, ass, nah, dementie/psychogeriatrie, chronische ziekte. Ook voor senioren, de palliatieve zorg en anderen met een hulp-/zorgvraag.

  Deze zachte massage staat voor respectvol, liefdevol en aandachtvol contact, waarbij de ontvanger zich gezien voelt, meer lichaamsbesef krijgt en rust, vreugde en verbondenheid ervaart.

  Privé massage workshop Holistisch intuïtief masseren

  Wil jij graag leren masseren en veel persoonlijke aandacht? Dan ben je samen met jouw (gelegenheids)partner van harte welkom voor een privé massageworkshop van ca 3 uur.

  Hierin leer ik jullie op een prettige en laagdrempelige manier de (basis)principes van holistisch intuïtief masseren. Dit is een hele fijne basis om thuis een heerlijke massage te kunnen geven.

  Je kunt dit samen doen met je eigen partner, maar ook met bv een vriend/vriendin.

  Verdiepende vervolg-workshops zijn ook mogelijk.

  Een deel van mijn holistische werkvormen/inspiratie:

  • meditaties
  • visualisaties
  • ademwerk
  • diverse holistische massagevormen (zacht/intens)
  • 5 States of being (mindfulness-massage)
  • yoga/stretching
  • focusing/felt sense (Prof. Gene Gendlin)
  • heilige tantra en andere spirituele stromingen
  • Polyvagaal theorie (Dr. Stephen Porges/Deb Dana)
  • Wheel of consent (Dr. Betty Martin)
  • spaceholding, deep listening, authentic relating
  • vertraging, verstilling, integratietijd
  • helende muziek/klanken

   

  Wil je graag wat meer info, overleggen, of meteen een afspraak maken?
  Mail, bel of app me dan even. Ik hoor graag waar je naar op zoek bent.
  Samen vinden we vast een mooie vorm die goed bij jou past.